Londonderby och el Clasico

Spelhelgen med stort S fortsätter. Tyvärr är det så att de stora matcherna idag inte riktigt är spelbara. Man kan tänka sig ett överspel i el Clasico (brukar bli mycket mål) men samtidigt finns en risk att Real Madrid faktiskt inriktar sig på ett tajt försvarsspel. Dessutom är oddset för överspelet alldeles för lågt. Londonderbyt känns också helt ovisst. Så det blir två spel i Tyskland i stället.

Hannover-Bayern Munchen 1 till 5.50 på Betfair eller 1x
Bayerns kräftgång fortsätter. Dålig form och mängder av avbräck i offensiven. Det som talar för Hannover är hemmaplan (där man är hyfsade), försvaret (som är skapligt) samt att Bayern inte verkar kunna hitta målet. Bra värde i att spela mot Bayern.

Leverkusen-Stuttgart till 1.85 på Betfair
Skrällgänget Leverkusen är fortfarande obesegrade. Oerhört svårslagna. Stuttgart ligger fast och fint i botten. Leverkusen har 1-4-0 på senaste fem matcherna. Men då ska man komma ihåg att kryssen kommit i matcher mot storlagen. Starkt. Stuttgart har gjort två mål på senaste fem!

Avslag: Milan borta mot Catania. Visst, Milan har vunnit fler matcher än jag trodde att dom skulle ha gjort. Men man har verkligen gnetat till sig segrarna. Man kan inte gneta i all evighet. Runt 1,80 på Milan är inte spelbart. Fler som är inne på avslag på Milan.