Vicenza och skrällvarning i Portugal

Vicenza-Mantova 1 till 1.95 på Expekt och/eller 1-0 som rätt resultat
Vicenza är på uppåtgående med 2-2-0 senaste fyra matcherna. Mantovas form är inte mycket att hurra för. Brukar bli oerhört tajt mellan dom här lagen. Bara 2 mål sammanlagt på de senaste fyra mötena. Luktar 1-0 lång väg.

Benfica-Nacional 2 till 13.50 på Betfair
Benfica ska naturligtvis vara jättefavoriter i den här matchen. Man har sex raka i ligan och gjorde mos av Everton förra veckan. Men Nacional har tre raka segrar i ligan och ska därmed inte räknas bort! Spela raka tvåan och låt den löpa eller går ur spelet och gröna ut på Betfair om Nacional gör mål först!

Avslag: Linköping-Södertälje. Spelar inte LHC till låga 1.40! AB är inne på samma linje.

Vilken match vi fick se igår! Kämpamål av Torres och en oerhörd intensitet!