Napoli och Xerez

Napoli-Milan 1 Draw no Bet (pengarna tillbaka vid oavgjort)
Pengarna kommer gå in på Milan i den här matchen, särskilt efter matchen mot Real Madrid. Men den matchen spelar ingen roll här. Milan övertygar inte i ligan. Napoli hemma är riktigt tunga. Man har 3-1-0 på fyra hemmamatcher och formen är skaplig. Ett spel på Napoli med pengarna tillbaka på oavgjort är gjutet!

Xerez-Osasuna 1 (Asian 0:0)
Osasuna åker till Xerex utan ett gäng förstalagsspelare i den här matchen i spanska cupen. Man vill lufta lite i truppen samtidigt som man har Barcelona i helgen. Det är sagt att Xerez kommer att ställa upp med bästa möjliga lag. Även om man ligger i botten av tabellen i ligan så har man i alla fall på sistone visat upp något som kan liknas vid skaplig form. Ett kryss kan man åtminstone fixa till!

Avslag på ligacupmatchen mellan Arsenal-Liverpool. Ni som kan er sport vet att cupmatcher mellan Arsenal och Liverpool har varit helt crazy affärer de senaste åren! Nåt som brukar hända är att det blir mängder av mål så eventuellt kan ett överspel vara aktuellt.

Kommentarer
  1. John
  2. John