Äntligen lördag

Efter en helt miserabel vecka ur utbudssynpunkt är det fullt ös idag! Och Mr Bet har råpluggat varenda match och hittat guldkorn och avslag.

Slovakien-Slovenien 1 till 2.30 på Betfair
Slovakien blir klara för VM om dom slår Slovenien! Kanske lite av en överraskning men Slovakien har ett bra lag och en grym centrallinje.

Irland-Italien X till 2.90 på Betfair
Irland och Italien måste vara bra trötta på varandra. Känns som om dom har varit i samma kvalgrupper sedan hedenhös. Av någon märklig anledning blir det alltid tajt mellan dom också, trots att Italien på pappret är fem gånger så bra. Robbie Keane i kalasform gör en balja, de blå från stövellandet snubblar in kvitteringen.

En gyllene regel som man kan tjäna mycket pengar på i betting är att antingen avstå spel när någon favorit har blivit nedspelad eller spela mot favoriten. Spelbolagen måste ju balansera sina böcker. Ett exempel idag är att alla pengar har gått in på Portugal idag. Och oddset för att Portugal ska vinna med två mål eller mer är nere i ungefär 1.50. Inget värde över huvud taget i det. Möjligt då att det finns ett värde i att spela mot det på Betfair.

Avslag: Danmark-Sverige. Spela aldrig på en match där du håller på ett av lagen. Ett annan gyllene regel! Dessutom kan det gå hur som helst idag. Notera att Sverige aldrig vunnit på Parken (bortsett matchen 2007 då…).

Trav hittar du här.