Norge, Sverige och Söderling

Hela spelsverige skrek Sverige i dam-EM igår. Inte Mr Bet. Mr Bet rekade Holland och Southend. Mr Bet cashade in! Dennerby bör se sig om efter ett nytt jobb…

Stora matchen idag är Ungern-Sverige. Vi är piskade att vinna och Zlatan har gett grönt ljus. Men är verkligen Zlatan avgörande i en sån här match? Naturligtvis var han det i motsvarande möte för ett par år sedan, men idag så tror jag det viktigaste är att mittfältet flyttar boll snabbt. Så trögt det har sett ut på mitten på sistone. Sluta trampa på bollen grabbar! Gör vi inte det så kommer det bli tungt mot ungrarna. Flera experter tror att det blir tajt. Det ligger mycket i det. Men en liten peng går in på Sverige till 2.34 på Betfair. Annars får du 150 kronor i gratisspel på matchen på Unibet!

Federer-Hewitt LAY/BOKA Federer och gröna ut när Hewitt tar set eller bryter Federers serve
Federer står i 1.05 på Betfair. Visst kommer han vinna, men Hewitt kommer inte att ge sig. Någon gång under matchen kommer Hewitt sopa Federer av banan. Osäker på Betfair? Kolla här.

Söderling-Querrey 1 till 1.60 på Betfair
Querrey har en monsterserve, that’s it. Söderling gillar Querreys serve. Statistiken på 4-0 till Robin i inbördes möten visar på det. 1.60 på Söderling är bra betalt.

Island-Norge 2 till 1.82 på Betsson
Island har ingen chans att komma till kval, vilket Norge har. Norge vann senast över Skottland med 4-0. Kvalitet och motivation fäller avgörandet idag.

Amerikansk målvakt visar känslor…

Christiano Ronaldo och Usain Bolt latjar…