Fyra lördagsdrag

Notts Co-Port Vale Över 2,5 mål till 1.72 på Betsafe
Efter en brutal säsongsinledning har Svennis pojkar tappat lite tempo. Förlusten senast borta mot Morecambe var verkligen ett bottennapp. Och defensiven har varit lite svajig. Notts Co har en enorm kapacitet och har petat in 20 baljor på 8 matcher hittills. Förutsättningarna för 3-4 mål är stora. Den enda risken är att Port Vale försöker spela 0-0 och Notts Co blir nervösa, men till 1.72 är jag beredd att ta den risken.

Portsmouth-Everton 1 Draw no bet (spel utan kryss) till 2.98 på Betsafe
Precis som det är skitsvårt att vinna sex matcher på rad är det en riktig bedrift att förlora sex matcher i följd. Någon gång vänder det. Everton har börjat säsongen som förväntat – lite upp och lite ner. Det blir ingen jätteunderhållning idag och Pompey har alla möjligheter att grisa till sig tre poäng. Unibet har oddsen för när Chelseas segersvit respektive Portsmouths förlustserie kommer att brytas.

Blackburn-Aston Villa 2 till 2.46 på Betfair
Blackburn är Villas favoritmotståndare. Senaste 10 är 7-2-1 till Villa. Villas defensiv har varit fantastisk senaste matcherna – tre raka utan insläppt mål. Blackburn – jo – som jag skrev i veckan inför ligacupmatchen mot Nottingham – så är dom rakt igenom usla. Viss risk för att Blackburn petar in en balja. Den som tror det kan spela Aston Villa oavgjort inget spel.

Monfils-Gasquet 2 till 3.50 på Betfair (1.40 på Monfils)
Dagens drag hittar vi i ATP-turneringen i Metz. Monfils ska klart vara favorit men det är semifinal och lite derbystämning. Dessutom har Gasquet 2-1 i inbördes möten. Kan Gasquet börja styra från bakplan så har han en riktigt god chans. Jag spelar mot Monfils på Betfair. Unibet streamar matchen.

Flera experter tippar tyska matcher till låga odds. Mr Bet rekar avslag.

Lördagshumor: Rödnäsan Ferguson agerar fjärdedomare =D

united