Mr Bet fortsätter dominera

Reken på Swindon mot MK Dons igår kvalar lätt in på topp 10 för året. Nya kanonrekar idag!

Norge möter Skottland i VM-kval idag. Motsvarande möte förra året slutade 0-0. Norge har två gjorda mål på fem matcher. Skottland har orkat peta in fyra. Norge måste vinna för att ha någon chans till att sluta tvåa i gruppen efter suveräna Holland och eventuellt komma till kvalspel. Underspelet ser mycket lockande ut! Drillo är ju inte direkt känd för att spela publikfrämjande… 1.69 på Betfair är taget.

Träningsmatcher är alltid ovissa. Lagen luftar folk och testar nya spelsystem. Ikväll möts Schweiz och Italien och jag tror på en sömnig, tempofattig tillställning. Oavgjort brukar jag inte reka, men i detta läge så känns 0-0, 1-1 troligt. 3.20 på oavgjort på Expekt spelas.

Spelar också AB:s rek på Hartlepool mot Coventry till en liten insats. Fem gånger pengarna på Betway.

Ja just ja, Sverige spelar landskamp idag… Mr Bet är helt ointresserad.

Onsdagshumor: Bank location First State Bank of DeKalb County Tio minnesvärda spelarbråk. Själv gillar jag slagsmålet mellan David Navarro och Nicolas Burdisso bäst. Ett klassiskt psykbryt!