Ligacup och Stekarsvennis

Stor ligacupomgång idag. Canal Plus visar Bury-West Bromwich.

Bank location First Federal Bank ” target=”_blank”>Cup är cup och cup är alltid svårt att tippa, speciellt så här i början av säsongen. Men några spelvärda objekt finns ändå. Colchester förnedrade gamla bonkagänget Norwich med 7-1 i premiären. Borta! Orient vann sin premiär mot Bristol Rovers, också det borta. Det går inte att dra några slutsatser av tidigare inbördes möten. Jag ger ändå Colchester 55 % chans att vinna. Allt över 1.90 på Colchester är alltså spelbart.

Tippar också en rövare på Swindon borta mot MK Dons. I lördagens ligamatch hade MK Dons tio (!) gubbar skadade. Bara någon eller några förväntas vara tillbaka till dagens match. Swindon är inget bra lag, helt klart, men 5.75 på Betsson på Swindon är alldeles för högt.

I tennisen tror jag på Berdych.

Stekaren Svennis börjar ta tag i Notts Co. Sol Campbell på väg?

Tisdagshumor: Tysklands roligaste fotbollsnamn.