En tysk, en engelsk och en Glenn

Sätt en Premier League-trippel på Betsafe och få insatsen tillbaka till 100 kronor om den inte går in!

Laval satt fint till 2.50 och oavgjort mellan Sylvia och Sleipner var inte ens hotat (1-1). En del av vinstpengarna från igår går in på tyska Bundesliga 2 idag.

Fredagar är härliga. Bundesliga 2! Idag tar Greuther Furth emot FSV Frankfurt. Båda lagen losade med 1-2 i premiären. Några skador för hemmalaget, men inget att hänga upp sig på. GF är toktunga och bankmännen från Frankfurt får nöja sig med en korv efter matchen. 1.81 på Betfair.

 

Pastamånglaren Glenn Strömberg tippar Premier League. Jag brukar såga Glempa oavsett vad det handlar om men nu ska jag vara lite mer nyanserad.

Glenn tippar:
1. Chelsea
2. Manchester United
3. Liverpool
4. Arsenal
5. Manchester City
6. Aston Villa

 

Mr Bet tippar:
1. Manchester United
2. Liverpool
3. Chelsea
4. Manchester City
5. Arsenal
6. Everton

United har kvalitet så det räcker, även utan Tevez och Ronaldo. Valencia kommer dominera. Rafael på backen får sitt genombrott. Rödnäsan Ferguson vet precis vad han behöver för att vinna. Eftersom han inte hämtat in nån jättestjärna så får man anta att han är nöjd även utan Ronaldo.

Håller sig Torres och Gerrard friska och kan Babel få ut 20 procent av sin potential så är andraplatsen inte ens hotad. Liverpool är ju i princip omöjliga att vinna mot.

Manchester City kommer slå sig in i Big 4 på bekostnad av Arsenal. Ok, det tar ett tag att spela in en massa stjärnor, men va fan, det är ju inga dåliga gubbar dom har hämtat in. Det räcker gott Bank location The Southern Bank Company mot ett Arsenal som saknar allt vad tyngd heter.

Aston Villa är överskattade, Everton underskattade. Med gammal hederlig bonkafotboll kan man komma långt!

 

Brioni seglar iväg i V65-1.