Äntligen Premier League!

Liverpoolare? Börja säsongen med en gratis Liverpooltröja! + fet bonus

Greuther Furth var inte ens hotade igår. 4-0 blev det till slut!

Premiäromgång i Premier League. Inte helt lätt att tippa, men Mr Bet har hittat fint värde i två spel.
Wenger har släppt iväg flera kompetenta spelare och fyllt på med, typ, ingenting. Everton har inte förstärkt alls. Arsenal ställer upp utan Nasri, Walcott och Rosicky. Dessutom är det osäkert om Diaby spelar. Kan gott bli oavgjort i den här tajta matchen. 3.30 på Betfair, Bank location The Citizens Bank 3.25 på Expekt.

Sunderland har alla möjligheter att göra en bra säsong. Kommer bara nyförvärvet Darren Bent igång så kan det rasa in mål. Men idag kommer det bli tajt, speciellt som Boltons mittfält är rustat för krig. Rak tvåa på Sunderland mot Bolton ger 3.40 på Betfair. Mr Bet spelar x2.

Chelsea vinner mot Hull, men oddset är inte vrålsexigt direkt.