Bet365 är världens största spelbolag om man ser till omsättning. Att det är så, är inte särskilt konstigt. Bet365 har flest odds på flest sporter och dessutom riktigt bra återbetalning, särskilt på fotboll och tennis. För de största europeiska fotbollsligorna har du ganska lätt att hitta värdeodds, det vill säga odds som är för höga om jämför med den faktiska sannolikheten.

Om du spelar på Bet365 kan du ta del av det största utbudet av odds, en dygnet-runt-support på svenska, live streaming av upp emot 30 000 events per år, och så givetvis en riktigt bra bonus.

Varför spela på Bet365?

Fem saker:

  • Störst utbud av odds
  • Bäst odds på en rad sporter och ligor
  • Live streaming av toppfotboll (regler och villkor gäller)
  • Utmärkt support
  • Tydlig och enkel spelklient

Spelutbud

Bet365 livestreamingVill du spela på UFC? Skeleton? Bet365 har odds för även de mest udda sporter. Ett stort fokus ligger dock givetvis på de största sporterna såsom fotboll, ishockey och tennis. Lite speciellt är det enorma utbudet av odds på europeisk fotboll. Du finner normalt närmare 100 spelobjekt för varje match i de större ligorna.

Bland oddsen för fotboll hittar du inte bara vinnarspel, över/under och liknande. Om vi tar en match i Premier League som exempel, så hittar du alltid nio kategorier av odds, nämligen huvudmarknader, asian, kort, hörnor, ”specialare”, mål, 1:a/2:a halvlek, spelare och 10 minuter. Oavsett vad du vill spela på, så har Bet365 oddsen för dig.

Support

Du kan komma i kontakt med support på Bet365 dygnet runt. Svensk support är normalt tillgänglig dygnet runt. Du kontaktar support enklast via live chat, men du har också et gratis telefonnummer (020-nummer) att använda. Givetvis kan du också skicka e-post.

Inbetalningar och uttag

Med omkring 15 betalningsmetoder saknar du förmodligen inte din föredragna metod för inbetalningar och uttag. Bet365 erbjuder till och med betalningar och uttag med PayPal. Det är verkligen inte alla spelbolag som gör det.

Dela!