Speltips Juventus – Bayern München

Bayern munchenSpel: Juventus fixar minst kryss
Spelstopp: 20:45, tisdag 23 februari

Juventus känns inte ofarliga

Förra året kom Juventus till final i Champions League. Det var helt i sin ordning. Efter Calciopoli-skandalerna förra decenniet har klubben byggts upp från grunden igen, men något man inte har förändrat är vinnarmentaliteten. Juventus har alltid ett klasslag, men framför allt har man en vinnarmentalitet som gör att det är fantastiskt svårt att slå dem.

Juventus har nu spelat nio matcher utan att släppa in mål. På dessa har det blivit åtta vinster. Den enda plumpen i protokollet kom i helgen mot Bologna borta (0-0). Förmodligen fanns den här fajten mot Bayern i bakhuvudet, för det var faktiskt ganska uddlöst framåt. Klart är att det nu är full tändning och både de gamla rävarna i klubben och de nya stjärnskotten kommer att ge allt för att försöka välta favoriterna från Tyskland.

Tyskarna är favoriter på Juventus Stadium på tisdagskvällen. Det är möjligt att Bayern ska ha favoritstämpeln, men samtidigt tycker vi att det är oerhört viktigt att ta Juventus försvar samt vinnarmentalitet med i beräkningen. Släpper man inte in mål på nio matcher, varför skulle försvaret plötsligt börja läcka i den största matchen för säsongen?

Å andra sidan känns Bayern solitt och vi har svårt att se att Juventus skulle ha en målshow av episka proportioner. Vi ser framför oss att Juve står emot mer än godkänt och ordnar åtminstone ett kryss. Draw no bet på Juventus betalar upp emot 2.00 och dubbelchansen Juventus-Kryss betalar omkring 1.50.

Senaste 5 för Juventus
31/1 Chievo – Juventus 0-4
3/2 Juventus – Genoa 1-1
7/2 Frosinone – Juventus 0-2
13/2 Juventus – Napoli 1-0
19/2 Bologna – Juventus 0-0

Senaste 5 för Bayern München
31/1 Bayern München – Hoffenheim 2-0
6/2 Bayer Leverkusen – Bayern München 0-0
10/2 Bochum – Bayern München 0-3 (tyska cupen)
14/2 Augsburg – Bayern München 1-3
20/2 Bayern München – Darmstadt 98 3-1

Dela!