Speltips Everton – Arsenal 6 april

Spel: Everton DNB till 1.75
Spelstopp: 14:30
ArsenalEverton har bara förlorat två hemmamatcher sedan augusti 2012. Hemma på Goodison Park är Everton något bisarrt starka. Arsenal är inte i världens bästa slag med bara en seger på de senaste fem hemmamatcherna. Grundtipset måste absolut vara att Everton vinner. Det här är dock en riktig sexpoängsmatch och Everton kan inte forsa framåt med allt manskap i varje anfall. Om Arsenal kniper tre poäng är man plötsligt sju poäng före Everton. Skulle lagen spela oavgjort skiljer det fortfarande fyra poäng. Vinner Everton är det sedan bara en poäng upp och dessutom har Everton en match mindre spelad.

Vi tror att Martinez går för seger, men att han samtidigt ser till att inte riskera för mycket. Wenger å andra sidan är mycket nöjd med ett oavgjort resultat. Det är som sagt väldigt svårt att vinna på Goodison Park och Arsenal behöver heller inte tre poäng i just den här matchen. Man har betydligt enklare matcher under veckorna som följer.

Ett spel på Everton med pengarna tillbaka vid oavgjort känns mycket lämpligt med tanke på förutsättningarna.

unibet 1200 kr Spela nu

Senaste fem matcherna för Everton
8/3 Arsenal – Everton 4-1 (FA-cupen)
15/3 Everton – Cardiff 2-1
22/3 Everton – Swansea 3-2
25/3 Newcastle – Everton 0-3
30/3 Fulham – Everton 1-3

Senaste fem matcherna för Arsenal
11/3 Bayern München – Arsenal 1-1 (Champions)
16/3 Tottenham – Arsenal 0-1
22/3 Chelsea – Arsenal 6-0
25/3 Arsenal – Swansea 2-2
29/3 Arsenal – Manchester City 1-1

Dela!