Speltips St Etienne – Marseille 16 feb

Speltips: Under 2.5 mål till 1.73
Spelstopp: 21:00

ligue 1Lag nummer fyra möter lag nummer sex i tabellen. Det skiljer bara två poäng mellan lagen och målskillnaden är i princip identisk. Det står mycket på spel i den här fajten och när det gäller matcher i Ligue 1 så brukar superviktiga matcher ofta bli tajta affärer (till skillnad från exempelvis i Premier League!). Det är därför vi kikar på underspelet från första början.

Finns det då något mer att framföra som stöd för tipset? Saint-Etienne är något fantastiskt hemmastarka och släpper inte in många mål på Stade Geoffroy-Guichard. Samtidigt gör man inte särskilt många mål mot på papprets minst jämnstarka lag. Marseille har en ganska dyster bortaform, men då ska man komma ihåg att man har haft Lyon (x2), Lille och Monaco borta på sistone.

Med tanke på att Saint-Etienne kan dra ifrån Marseille vid seger kommer bortalaget förmodligen verkligen inte att gå all-in i den här fajten. Saint-Etienne å andra sidan vill inte att Marseille ska få chansen att gå om i tabellen.

Vad gäller skador och avstängningar har båda lagen egentligen bara små problem. Clerc i hemmalaget är ett avbräck, men överlag kan båda lagen ställa upp med utmärkta elvor. Det blir en hjärnornas kamp mellan de båda lagens managers. Hur det går i fajten resultatmässigt har vi ingen aning om, men att det blir en målexplosion tror vi verkligen inte.

bet365 1000 kr + 500 kr mobil Spela nu

 

Senaste fem matcherna för St Etienne
14/1 Cannes – Saint-Etienne 1-1 (cupen)
17/1 Saint-Etienne – Lille 2-0
26/1 Bordeaux – Saint-Etinne 2-0
1/2 Saint-Etienne – Valenciennes 3-0
7/2 Toulouse – Saint-Etienne 0-0

Senaste fem matcher för Marseille
21/1 Marseille – Nice 4-5 (cupen)
26/1 Monaco – Marseille 2-0
29/1 Marseille – Valenciennes 2-1
2/2 Marseille – Toulouse 2-2
8/2 Marseille – Bastia 3-0

Dela!