Speltips Groningen – NEC Nijmegen 19/12

Spel: Groningen till 1.70
Spelbar ner till:
Spelstopp: 18:45
Inte mycket på oddslistorna idag men vi har hittat en rackare i den holländska cupen som vi tycker har ett bra värde. Det handlar om Groningen hemma mot NEC Nijmegen.

Det är svårt att säga vilket lag som har bäst form. NEC har två segrar på senaste tre matcherna medan Groningen har två raka förluster. Groningen är dock ett riktigt bra hemmalag som inte ofta viker ner sig på Euroborg i Groningen. NEC är å andra sidan inte ett jättelag på bortaplan direkt. Dessutom går man kräftgång i Eredivisie. Det beror framför allt på att man släpper in alldeles för många mål. Viss framgång på sistone (särskilt hemmasegern mot AZ), men man har långt kvar om man vill visa att man ska spela i Eredivisie även nästa år. Just nu ligger NEC sist.

Groningen ligger på en stabil sjätteplats i tabellen och har råd att satsa mer på cupen än vad NEC kan göra. Tipset går till hemmalaget på grund av den högre kvaliteten, hemmafavören och det faktum att NEC måste satsa stenhårt på ligan.

oddsbonus bet365 1000 + 500 kr Spela nu

 

Senaste 5 matcherna för Groningen (senaste sist)
Heracles – Groningen 0-3
Groningen – Zwolle 0-0
NAC Breda – Groningen 2-2
Groningen – ADO Den Haag 1-2
Feyenoord – Groningen 1-0

Senaste 5 matcherna för NEC (senaste sist)
NEC – Ajax 0-3
Cambuur – NEC 2-1
NEC – AZ 3-2
Utrecht – NEC 2-0
NEC – Roda 4-3

Dela!