Speltips Aston Villa – Swansea 28 dec

Spel: Under 2.5 mål till 1.70
Spelbar ner till: 1.67
Spelstopp: 16:00
AstonVillaInget av lagen rosar direkt marknaden för tillfället. Aston Villa har fyra raka förluster och har bara mäktat med ett mål framåt på dessa matcher. Swansea har 1-2-2 som tabellrad på de senaste fem matcherna. Två förluster i rad nu och det har gått troll i målskyttet.

Dyer och Michu saknas för bortalaget. Dessa två är de spelare som har mest kvalitet framåt. Benteke saknas för Aston Villa. Han är egentligen den ende i laget som kan göra mål. Inget av lagen vill förlora och inget av lagen har någon rejäl anfallskraft i startuppställningen. Under 2.5 mål känns mycket lockande.

oddsbonus bet365 1000 + 500kr Spela nu

 

Senaste 5 matcherna för Aston Villa (senaste sist)
Southampton – Aston Villa 2-3
Fulham – Aston Villa 2-0
Aston Villa – Manchester United 0-3
Stoke – Aston Villa 2-1
Aston Villa – Crystal Palace 0-1

Senaste 5 matcherna för Swansea (senaste sist)
Swansea – Hull 1-1
St Gallen – Swansea 1-0 (Europa League)
Norwich – Swansea 1-1
Swansea – Everton 1-2
Chelsea – Swansea 1-0

Dela!