Speltips Standard Liege – Salzburg

Spel: Salzburg 0 till 1.85
Spelbar ner till: 1.80
Spelstopp: 19:00 torsdag
Hemmalaget har haft ett riktigt jobbigt spelschema på sistone med tätt matchande mot tufft motstånd. Någon reell chans att gå vidare från gruppen har man inte efter en usel start. Salzburg å andra sidan toppar gruppen och vill väl slå spiken i kistan här. Dock räcker det med oavgjort för att cementera förstaplatsen (därav speltipset) Makalös form på bortalaget där gamle Barcelona-bekantingen Jonathan Soriano vräker in mål. Man har några riktigt spännande importer i laget och det kan räcka ganska långt i Europa League den här säsongen. Toppmatch i helgen för Standard mot Club Brugge. Kan betyda att hemmalaget vilar några gubbar. Om oddset sjunker under 1.80 är det inte längre spelbart.

Högst odds på matchen:

Dela!