Speltips Norwich West Ham

premier leagueSpel: Norwich till 2.63
Spelbar ner till: 2.50
Spelstopp: 18:30 lördag
Sällsynt dålig form på båda lagen. Norwich har släppt in tonvis av mål på sistone, bland annat mot båda Manchester-lagen och Elmander och Hooper har inte direkt övertygat i anfallet. Dock har man haft ett brutalt tufft schema, med bortamöten mot City, United och Arsenal samt hemmamatcher mot Chelsea och Cardiff. West Ham har haft en enklare resa på sistone men ändå inte lyckats med särskilt mycket. De många skadorna har gjort laget uddlösa framåt. Big Sam förlitar sig nästan helt på att Nolan ska göra allt.

Hemma på Carrow Road är man i regel ganska bra och man ska vara favoriter i den här fajten. Dock tycker vi att man borde vara större favoriter än vad oddsen pekar på. Grymt bra betalt på Norwich. Annars är väl grundtipset oavgjort och under 2.5 mål men vi hittar inget värde där.

Spela till högsta oddset hos:

97% återbetalning på Premier League!

Dela!