Speltips Norwich – Crystal Palace 30 nov

Spel: Under 2.5 mål till 1.80
Spelbar ner till: 1.75
Spelstopp: 16:00 lördag
Norwich har åkt på några riktiga smällar på sistone, men då har det varit på bortaplan. Hemma på Carrow Road är man betydligt bättre än borta. Oavsett spelplats har det dock knappt blivit några mål framåt. Nyförvärven som skulle göra mål har varit skadade och när de väl har spelat så har de varit riktigt usla. Crystal Palace har nu fått Pulis som tränare. Det är en snubbe som framför allt vill spela tajt bakåt. Han var ju tränare för Stoke förut och det är synd att påstå att Stoke var ett glamourgäng under Pulis. Crystal Palace har hållit nollan i två fajter i rad nu.

Norwich senaste 5
Norwich – Cardiff 0-0
Man United – Norwich 4-0
Man City – Norwich 7-0
Norwich – West Ham 3-1
Newcastle – Norwich 2-1

Crystal Palace senaste 5
Crystal Palace – Fulham 1-4
Crystal Palace – Arsenal 0-2
West Bromwich – Crystal Palace 2-0
Crystal Palace – Everton 0-0
Hull – Crystal Palace 0-1

1000 kr Spela nu
Dela!