Speltips Maribor – Zulte

Spel: Maribor till 2.30
Spelbar ner till: 2.20
Spelstopp: 19:00 torsdag
Slovenska Maribor slog Zulte/Waregem med 3-1 borta för ett par veckor sedan. Aptitlig odds då och ännu mer aptitligt nu. Maribor har samlat på sig lite erfarenhet i Europa genom åren medan Zulte är helt gröna. Erfarenhet är extremt viktigt i Europa-spelet.

Formen för Maribor är skaplig. Det gäller även om man kikar på de senaste fajterna som kanske inte har gett särskilt bra resultat. 1-2 senast hemma mot bottenlaget Triglav är väl inget att lista på CV:n, men den matchen var en fiaskobetonad historia med skyfall och grejer. Zulte gör det ganska bra i belgiska ligan och man är på god väg att etablera sig som ett topplag. Här i Europa League har man dock inte imponerat och det finns väl bara i fantasin att man ska kunna knipa andraplatsen bakom Rubin.

Gott värde på vinst för hemmalaget som med seger ligger otroligt bra till för att knipa andraplatsen. Med en andraplats uppnår man sitt stora mål för säsongen.

Högst odds har:

Dela!