Speltips Fenerbahce Arsenal

Spel: Fenerbahce Asian 0 till 2.02 på Bet365
Spelbar ner till: 1.95
Spelstopp: Onsdag 20:45
Kval till Champions League. Inte den lättaste uppgiften för Arsenal. Fenerbahce är ett tungt gäng med mängder av profiler som spelat mängder av internationella matcher. Sow är en spjutspets av rang. Dessutom spelas ju matchen på ?ükrü Saraco?lu som är en riktigt otäck arena (för bortalagen). Arsenals start på säsongen var en riktig mardröm. Redan skadedrabbade Arsenal fick ytterligare skador, i tillägg till att förlusten sved något enormt. Nu är det dock så att Arsenal förmodligen bör ses som ett något bättre lag än Fenerbahce och dessutom ska vi säga att Arsenal vann med 5-2 när lagen senast möttes (CL 2008). Vi tycker dock att oddset på Fenerbahce är för högt, även om det har sjunkit efter Arsenals debacle i lördags. Vi spelar ett Asian 0 på hemmalaget.

Dela!