Speltips Wolfsburg Lyon

Champions League LyonSpeltips: Lyon till 1.45 på Expekt
Spelbar ner till: 1.38
Spelstopp: 20:30 torsdag
Final i damernas Champions League och en chans för överlägsna Lyon att plocka hem sin tredje raka seger i Champions League. Lyon är ett riktigt mästarlag och det absolut mest professionella laget i Europa. Spelarna är proffs och har samma träningsförutsättningar som Lyons herrar. Det snålas inte direkt med laget från ledningens sida. Lyon seglade genom både sextondelsfinalerna, åttondelsfinalerna, kvartsfinalerna och semifinalerna. Det blev inte ett enda insläppt mål, förutom en tveksam balja i andra halvlek mot Juvisy i den andra semifinalmatchen. Målskillnaden är makalös. I hela CL-spelet har Lyon gjort 169 mål och släppt in 6. Wolfsburg är självklart inget dåligt lag, men man har haft en betydligt svårare resa till finalen och det finns inte alls samma klass i truppen.

Dela!