Speltips Alloa Dunfermline

speltips skotsk fotbollSpel: Under 2.5 mål till 1.95 på Bet365
Spelbar ner till: 1.90
Spelstopp: 20:45 onsdag
Europa League-finalen struntar vi i. Den är så sönderanalyserad och alla spelbolag ligger i hasorna på varandra. Vi kikar på en skotska fotbollen i stället. Här är det dags för kval till skotska Premier League. Alloa, som slutade tvåa i andradivisionen, ställs mot Dunfermline som hamnade på kvalplatsen i Premier League. Det är vinna eller försvinna som gäller här och det finns inget som helst utrymme för misstag. Det luktar målsnålt lång väg. Dock ska väl sägas att Dunfermline har både gjort en del mål och släppt in en del mål på sistone. Alloa dock normalt riktigt tajta. Dunfermline vill få med sig ett skapligt resultat till hemmamatchen och blir nog inte missnöjda med 0-0 eller 1-1 eller liknande.

Dela!