Speltips Odd Molde

Spel: Molde Asian 0 till 2.15 på Bet365
Spelbar ner till 2.05
Spelstopp: 15:30
Att Molde skulle stå på noll poäng efter de fyra första matcherna hade nog ingen räknad med, men faktum är att Molde är tvärsist i Eliteserien. Solskjaer har dock en ganska bra förklaring och det är att man har spelat på klippt odugliga underlag (även hemma) i de första matcherna. Man har helt enkelt inte kunnat få fram kvaliteterna i laget och blivit straffade av tjongfotboll. Idag är det konstgräs i Skien och då ska Molde kunna spela runt bollen bättre. Molde har ett bra lag som ska vara uppe i toppen och kämpa. Då krävs det en bra insats idag. Odd alltid skapliga hemma i Skien. Framför allt tätt bakåt. Här tror vi dock att Odd får det svårt mot ett Molde som någon gång måste komma upp i full kapacitet. Oddset på bortalaget är något för högt.

Dela!