Speltips Serie B

italien serie bSpel: Över 2.5 mål i Empoli Bari till 1.95 på Bet365
Spelbar ner till: 1.93
Spelstopp: 20:45 söndag
Man måste verkligen leta noga för att hitta bra odds i dessa tider med kvalmatcher och slutspelsmatcher. Idag har vi hittat ett objekt i Serie B i Italien som vi tror på. Serie B är inte den mest målrika serien, men det finns ett par lag som står ut från mängden bland de målsnåla gängen. Empoli är ett av de lagen. Framför allt beror det på att man har den gamle måltjuven Maccarone samt Tavano i laget. Dom smäller in mål till höger och vänster. Försvaret är dock inte mycket att skryta med. Här möter man ett Bari som är i god form och är fullt kapabla framåt. Bari behöver poäng för att kravla sig över kvalstrecket. Empoli ligger fint med i toppen, men har med en bra säsongsavslutning faktiskt chans på direktuppflyttning och då behövs alla poäng.

Dela!
    Kommentarer
    1. gimmi