Spel Europa League Basel Zenit

europa leagueSpel: Zenit Asian 0 till 1.75 på Bet365
Spelbar ner till: 1.72
Spelstopp: 21:05 torsdag
Basel är inte på något sätt ett dåligt lag och man är alltid bra hemma. Zenit är dock trea i den urtuffa ryska ligan och sparkade ut Liverpool i förra omgången i Europa League. Basel kommer från ett riktigt tufft matchande med en match ungefär var fjärde dag sedan början av februari. Zenit å andra sidan har kunnat ta det lugnt och spela träningsmatcher. Det är ju uppehåll i ryska ligan. Tittar man på matcherna mot Liverpool verkar uppehållet inte ha gjort att man tappat tempo på något sätt.

Spelare för spelare är Zenit självklart bättre än Basel och det gäller framför allt kreatörerna. På Zenits mittfält och i anfallet finns mängder av spelare som kan avgöra sådana här fajter på egen hand. Allt som allt är det bra värde i ett spel på Zenit med pengarna tillbaka vid oavgjort.

Dela!