Spel Champions Barcelona Milan

champions league milan barcelonaSpel: Milan +1.75 Asian till 1.92 på Bet365
Spelbar ner till: 1.87
Spelstopp: 20:45 tisdag
Det är väl kanske fel att tala om kris i Barcelona, men maskineriet snurrar inte riktigt som förut. Torsk mot Real två gånger, pisk mot Milan och inget direkt övertygande spel i ligan. Det är lite för mycket beroende av Messi för tiden. Han gör ju mål, men han kan inte stå för allt. Milan, som ju älskar att spela i Europa, har fått igång maskineriet ordentligt. Går som tåget i Serie A och har hittat den där härliga CL-formen som bara Milan kan ha. Det är disciplinerat, uppoffrande och stabilt. Några offensiva pjäser saknas, men det spelar mindre roll för det här spelet. Upp mot två gånger pengarna på att Milan håller det tajt bakåt är ett bra spel!

Dela!