Speltips Stoke Chelsea

Spel: Stoke +0.5 till 1.98 på Bet365
Spelbar ner till: 1.95
Spelstopp: 16:00 lördag
Vi gick bet på Stoke hemma mot Southampton för någon vecka sen. Vi hade liksom inte räknat med självmål och utvisning. Chelsea såg ut att vara i gammalt gott slag efter bland annat 5-1 borta mot Southampton i FA-cupen, men sen gick man bet hemma mot Swansea i ligacupen med 0-2. Riktigt pinsamt. Man hade nog behövt en “enklare” match än Stoke borta för att ordna upp självförtroendet. Vi kan inte säga det tillräckligt många gånger. Stoke borta är en riktigt otäck match. Trots det tycker vi att spelbolagen (och i förlängningen bettarna själva) undervärderar Stokes chanser. Man har inte förlorat efter 90 minuter sedan Valencia kom på besök i Europa League för nästan ett år sedan. När det gäller skador är Chelsea värst drabbat, med Cech och Terry ute ur spel.

Dela!