Serie A speltips Genoa Catania

serie a speltips oddsSpel: Genoa -0.25 till 2.05 på Bet365
Spelbar ner till: 1.98
Spelstopp: 15:00
7 platser och 12 poäng skiljer lagen åt. Det är ganska mycket och Genoa har inte direkt rosat marknaden under hösten. En viss förbättring har vi dock kunnat skönja på sistone. Genoa måste börja skärpa sig för att inte riskera att åka ur. Det vore en stor skräll och oerhört pinsamt för klubben. Catania har etablerat sig som ett stabilt mittenlag i Serie A. Man kommer aldrig kunna utmana om platser i Europa, men man gör det bra. De flesta poängen tar man dock hemma. Borta blir det sällan mer än en poäng. Efter segern mot Roma förra helgen kan det även finnas en grad av mättnad i laget. Catania saknar fyra tongivande gubbar till den här fajten, bland annat Lodi och Legrottaglie. Med ett kryss skulle Catania var hur nöjda som helst, men risken finns att Genoa tar alla poäng.

Dela!