Speltips Twente Heracles

twente speltipsSpel: Twente -1 till 2.20 på Bet365
Spelbar ner till: 2.12
Spelstopp: Fredag 20:00
Twente har tappat lite fart på sistone. Man har bland annat fått pisk av Helsingborg i Europa League. Sedan åkte man på en riktig snyting borta mot PSV (0-3 i baken). PSV borta är dock den avgjort svåraste matchen i den holländska ligan. Hemma i Eredivisie har man gjort De Grolsch Veste till ett riktigt fort under hösten. Man har bara tappat två poäng på sju matcher. Visserligen har Twente några skador för tillfället, men man ska ha god chans att både slå Heracles och dessutom göra det med mer än ett mål. Heracles är klassen sämre än Twente och har dessutom en usel bortaform. Lägger vi till att halva startelvan är skadad ser ett handikappspel mycket aptitligt ut.

Dela!