Speltips Norwich Wigan

premier leagueSpel: Norwich till 2.30 på Bet365
Spelbar ner till: 2.15
Spelstopp: 16:00 lördag
Norwich är ständigt undervärderade, trots att man går som tåget. Nu har vi hittat grymt smaskiga 2.30 på Norwich hemma mot Wigan. Vi förstår att oddsmakarna tänker att Norwich enormt imponerande serie med 11 matcher utan förlust (alla turneringar) nu är över. Man förlorade ju mot Aston Villa i ligacupen med svidande 1-4 i veckan (dessutom hemma), men Villa gjorde sin bästa match för säsongen och ibland skiter det sig bara helt enkelt. Nu har man klart överkomliga Wigan hemma. Wigan är ett klippt odugligt bortalag. Dessutom har man fortfarande halva laget borta på grund av skador. Framför allt ser det riktigt mörkt ut i backlinjen. Wigan har också två riktigt jobbiga förluster borta bakom sig (Liverpool och Newcastle – båda 0-3). Kan Norwich slå Manchester United och Arsenal hemma utan att släppa in mål kan man definitivt slå ett Wigan som läcker som ett såll och dessutom har det riktigt besvärligt framför motståndarens mål.

Dela!