Speltips Brest – Paris SG Ligue 1

PSG speltips ligue 1Spel: Paris SG till 1.57 på WillHill
Spelbar ner till: 1.55
Spelstopp: 20:45 fredag
För att vara en match med så stort fokus är det förvånansvärt spretiga odds hos spelbolagen. Det är alltid en fördel för oss som vill hitta värdeodds. Oddset på PSG har sjunkigt stadigt under de senaste dagarna, men det finns fortfarande värde i ett odds på 1.55 eller högre. Vissa spelbolag ligger så lågt som 1.45 på den här fajten!

PSG är i kanonslag och med segern mot Lyon i söndags visade Zlatan och company att PSG verkligen kan vara ett vinnande lag den här säsongen. Tre lag på 35 poäng nu och PSG behöver vinna bortamatcher som den här för att koppla ett grepp om ligan. Brest är inte alls helt usla, men mot PSG som just nu gör mängder av mål och håller soprent framför eget mål har man inte särskilt stora chanser.

Dela!