Statistik oktober

Vissa månader går allting bara emot och oktober var en sådan månad. Oflyt, lite missar i analyserna och ett gäng stora favoritfall. Men det är bara att bita ihop. Vi har ju ändå haft sex raka månader med ett bra positivt resultat. Inget minus sedan i mars.

Minst nöjda är vi nog med reken hemma på Malmö mot Bofors. Den såg så rätt ut och oddset var aptitligt, men Malmö vek ner sig. Vi tog dock revansch direkt i omgången därpå genom att spela Södertälje hemma mot just Malmö. De två bästa rekarna var nog St Etienne hemma mot Nancy där vi fick hela 1.67 på hemmalaget samt spelet på Radwanska mot Schiavone där oddset var alldeles för högt.

Spelade objekt oktober: 17
Resultat: -460 (räknat på raka insatser om 100 kronor för enkelhetens skull)
ROI: 0.73
Snittodds: 1.98

Totalt
1267 spelade objekt
1.08 i ROI

Dela!