Speltips La Liga Malaga Valencia

Spel: Under 7,5 kort till 2.10 på Bet365
Spelbar ner till: 2.00
Spelstopp: 20:00 lördag (live på Bet365)
Tittar man på de senaste fyra mötena lagen emellan har det blivit 25 gula och tre röda kort. Det är väldigt mycket, även för en fajt i Spanien. Slår man ut det på fyra matcher blir det 6,25 gula och 0.75 röda per match. Nu kom två av de röda korten i en och samma match. Här siktar vi helt enkelt på att det inte blir något rött kort och att domarens vinkande med ostskivan stannar på 7. Förutom att vi har statistiken något så när på vår sida är det även så att den här fajten har en annan karaktär än de tidigare. Båda lagen slåss om att kliva upp på fjärdeplatsen. Det finns inte utrymme för att riskera en utvisning. Dessutom är flera av de som ibland visas ut i Valencia skadade eller avstängda. Allt över 2.00 gånger pengarna är spelbart.

Dela!