Speltips Bundesliga 2 Paderborn – Dresden

bundesligaSpel: Paderborn till 1.83 på Ladbrokes
Spelbar ner till: 1.80
Spelstopp: 18:00 fredag (live på Betfair)
Paderborn är ett lag som gärna stänger igen. Man har släppt in sju mål på de senaste tio matcherna och två mål på senaste fem. Ett par riktigt tunga skalper hemma hittills under hösten. Man har till exempel slagit Werder Bremen i tyska cupen. Dynamo Dresden går inte alls bra för tillfället. Visst det blev en ganska meriterande seger hemma mot Frankfurt härom veckan, men i övrigt går det knackigt. I segern mot Frankfurt blev också bästa spelaren Poté utvisad. Dessutom fick man två mittfältare skadade. Paderborn gör minst ett mål per match. Dresden har släppt in mål i alla matcher man har spelat hittills. Utan Poté blir det knivigt att få in bollen i mål. Polletterna på Paderborn.

Dela!