Avslutningen och live stream Allsvenskan

Då var det dags för den stora finalen av Allsvenskan. De två lag som gör upp om SM-guldet är Elfsborg och Malmö FF. AIK och Häcken kämpar om tredjeplatsen, även om Häcken faktiskt även kan bli tvåa om man vinner sin match samtidigt som Malmö förlorar. Du kan se matcherna med CMore. Du kan även köpa lösa matchbiljetter live stream Allsvenskan till fajterna.

Live stream Allsvenskan 4 november

Här är förutsättningarna för den sista omgången. Elfsborg leder serien två poäng före Malmö FF. Elfsborg har ett plusmål på Malmö. På tredjeplatsen skuggar Häcken, två poäng bakom Malmö. På fjärde plats hittar vi AIK, ytterligare två poäng bakom. Tredjeplatsen ger spel i Europa, så det är inte bara Elfsborg och Malmö som har något att spela för i den sista omgången.

Nere vid strecket är det en fajt mellan Syrianska och GIF Sundsvall om att slippa kval. Syrianska har två poäng tillgodo på GIF Sundsvall.

Matcherna i den sista omgången
Som sig bör spelas alla matcherna i den sista omgången samtidigt, nämligen kl. 15:00. Här är alla matcher.

Örebro-GAIS
GIF Sundsvall-Häcken
Gefle-Helsingborg
Elfsborg-Åtvidaberg
Norrköping-Mjällby
Syrianska-Kalmar
IFK Göteborg-Djurgården
AIK-Malmö FF

Det känns på förhand upplagt för att Elfsborg ska kunna ta hem det här. Hemma mot Åtvidaberg, som ligger i ingenmansland i tabellen, ska man ha utmärkta vinstchanser. Malmö FF ställs mot AIK borta. AIK har allt att spela för i och med att man har chans på spel i Europa.

Grymt spännande avslutning. Missa den inte!

Dela!