William Hill exklusivt

odds will hillSom en av få spelsajter i Sverige har vi tidigt fått möjlighet att marknadsföra det engelska spelbolaget William Hill i Sverige. William Hill har funnits på nätet sedan slutet av 1990-talet och har länge varit en av de mest populära spelsajterna i Storbritannien. Varumärket William Hill finns även som spelbutiker runt om i Storbritannien.

Få en bonus upp till 1000 kronor genom vår länk här.

William Hill erbjuder ett komplett utbud av odds på sport. För en fotbollsmatch i någon av de större ligorna finns alltid närmare 100 olika oddsmarknader. Det är knappt något spelbolag som kommer i närheten av att matcha detta. William Hill erbjuder självklart också mängder av odds på exempelvis Elitserien samt ATP- och WTA-tennisen.

Är oddsen konkurrenskraftiga då? Jo, helt klart. Den senaste månaden har vi hämtat oddsen från William Hill i mängder av fall i våra speltips. När vi har gjort oddsjämförelserna har det helt enkelt visat sig att William Hill ofta är i särklass.

Det är bara att prova på detta spelbolag om du vill ha lite omväxling eller helt enkelt behöver ytterligare ett spelbolag för att alltid kunna spela till de bästa oddsen.

Dela!