Statistik för september

Tycker du att vi sköter oss? Är våra analyser bra? Är du nöjd med statistiken? Uppskattar du att vi är tydliga med alla våra spel och utfall? Kommentera gärna!

Det blev väl ingen jättemånad direkt, men vi lyckades i alla fall hamna på ett litet plusresultat till slut. Det blev inte så många objekt spelade totalt sett. Det beror delvis på att cuper och landskamper har gjort att rytmen i seriespelet i fotbollen blivit lite hackig. Då är det alltid svårt att göra bra analyser. Hockeyn har precis dragit igång och då är det lite svårt att se hur lagen ligger till så här i början.

Totalt blev statistiken enligt det följande:
Spelade objekt: 14
Vinst: 33 (räknat på raka insatser om 100 kr för enkelhetens skull)
ROI: 1.02
Snittodds: 1.85

Den analys och det resultat vi är mest nöjda med är nog Sunderland borta mot MK Dons i Capital Cup (engelska ligacupen). Vi bevakade det oddset i flera dagar och när det helt plötsligt höjdes till hela 2.20 var det bara att gå in med polletterna. Minst nöjda måste vi vara med spelet på Mora hemma mot Bofors. Här la vi kanske för mycket i att Kopitar gjort braksuccé i matchen dessförinnan. Samtidigt var det en tajt affär som Mora kunde ha tagit hem med lite flyt.

Högst odds fick vi på just Sunderland borta mot MK Dons. Lägst odds hade vi på Bosnien -1 borta mot Liechtenstein. Så här i efterhand är det lätt att se att vi kunde dragit till med ett betydligt större handikapp (matchen slutade ju 8-1!), men vid analystillfället såg vi inget större värde i oddsen på de större handikappen.

Dela!