Speltips VM-kval Irland Tyskland

fotbolls-vm kvalSpel: Tyskland -1 Asian till 1.65 på Bet365
Spelbar ner till: 1.63
Spelstopp: 20:45 fredag
Vi har svårt att hitta så värst mycket värde i något odds i helgens VM-kvalmatcher, men i ett asiatiskt handikapp på Tyskland tycker vi att vi hittat ett visst värde. Det skiljer mil mellan dessa två nationer när det gäller den allmänna klassen. Tyskland är fullt av storstjärnor medan irländarna ställer upp med några spelare från Premier League, ett gäng lirare från The Championship och några spelare från MLS. Om det är något som tyskarna kan så är det att få med sig bra resultat från sådana här matcher. Det går väl inte att hitta ett enda fall där tyskarna har underskattat motståndaren eller helt enkelt gjort en plattmatch. Och en plattmatch är det man måste göra mot Irland för att vårt spel inte ska gå in. Pengarna tillbaka om Tyskland vinner med exakt ett mål.

Dela!