Speltips Europa League PSV Napoli

Spel: Napoli 0 till 2.67 på Bet365
Spelbar ner till: 2.60
Spelstopp: 21:00 torsdag
Hur vi än vänder och vrider på steken så förstår vi inte hur PSV kan stå i 2.00 gånger pengarna hemma mot Napoli. Napoli håller på att bygga ett storlag. Spetskompetens har man haft i flera säsonger nu, men stabiliteten har det kanske varit sisådär med. Nu verkar det som att storklubbsmentaliteten även har letat sig in i Napoli. I ligan går man som tåget, både hemma och borta. I premiären i Europa League blev det gata hemma mot AIK.

PSV förlorade klart borta mot Dnipr i premiären av Europa League. I övrigt har man spelat en mycket bra och anfallsglad fotboll. Kikar man på hemmastatistiken sedan början av augusti går det inte att bli annat än imponerad. Sist tvålade man till Feyenoord med mäktiga 3-0. Man har också passat på att krossa AZ (5-1) och Roda (5-0). Det är alltså hemmastatistiken som gör att oddset på PSV ligger kring dubbla pengarna.

Men, nu kommer ett italienskt storlag på besök och är det något som italienska storlag verkligen kan så är det att ta med sig ett resultat i europaspelet på bortaplan. Det spelar ingen roll vilket motståndet är. Italienska lag med storklubbsmentalitet lyckas alltid knipa minst en poäng. Vi brukar normalt inte spela på så här höga odds, men här tycker vi att det finns ett rejält övervärde.

Dela!