Speltips Chelsea Manchester United

Spel: Chelsea -0.25 till 2.10 på Bet365
Spelbar ner till: 2.00
Spelstopp: 17:00 söndag
Tungviktsmöte i Premier League när Chelsea tar emot Manchester United. I Premier League har Chelsea gått från klarhet till klarhet. Med 22 poäng på åtta matcher leder man serien hela fyra poäng före Manchester United. I den här fajten har man möjlighet att dra ifrån ytterligare. Och det finns alla chanser till det. Med en Mata i kanonform och en centrallinje som är brutalt stabil ska man vara favorit hemma mot Manchester United. Vi hade dock trott att oddsen på Chelsea skulle vara lägre än de är och därför går vi in med polletterna. Eftersom det är en toppfajt och toppfajter i Premier League alltid blir jämna (och inte direkt målsnåla) så tar vi det säkra före det osäkra och tar ett asiatiskt handikapp.

Vi baserar spelet på att Chelsea har en utmärkt ligaform. Man fick pisk borta mot Shakhtar Donetsk i Champions League i onsdags, men vi lägger mindre vikt vid den matchen. Shakthar gjorde årets match och man kan inte vinna alla matcher. United har framför allt visat svagheter i försvaret på sistone. Man har släppt in två mål i två raka hemmamatcher. Det spelar visserligen ingen roll om man samtidigt gör tre respektive fyra mål framåt, men att göra många mål på Chelsea, det är inte lika enkelt som att pytsa in 3-4 bollar mot lag som Braga och Stoke.

Dela!