Speltips Champions League Manchester City – Borussia Dortmund

Spel: Manchester City till 2.00 på Bet365
Spelbar ner till: 1.97
Spelstopp: 20:45 onsdag
I “dödens grupp” möts nu förra säsongens seriesegrare i Premier League respektive Bundesliga. Tittar man på formen för lagen så är det lite av en chock att se Manchester Citys senaste resultat. Man vann senast mot Fulham borta, men innan dess blev det två förluster och två oavgjorda på fyra matcher. Vi lägger dock inte så mycket vikt vid detta. Förlusterna har kommit mot Real Madrid borta (lite snopet att förlora så där på slutet) och Aston Villa i ligacupen (oavgjort vid full tid). Oavgjort hemma mot ett pånyttfött Arsenal och 1-1 borta mot notoriskt svårspelade Stoke. Nu är det dock Champions League och det är full satsning från Citys sida.

Hur tänker då Klopp när han kommer med sitt unga Dortmund till Manchester? Rapporterna talar om att Klopp går för seger. Synd vore väl annat, men att gå ut med den infon så tydligt kanske är ett misstag. Det finns kvalitet i Dortmund. Man är ju regerande ligamästare, men att möta Borussia Mönchengladbach hemma (vinst med 5-0 senast) är en sak, att möta Manchester City borta är en annan. Vi tror inte Dortmund orkar med City här. Vi ser en vinstchans på strax över 50 procent på City och då är ett odds på 2.00 klart spelbart.

Dela!