Spel Champions League Juventus Shakthar

champions leagueSpel: Juventus till 1.67 på Bet365
Spelbar ner till: 1.64
Spelstopp: 20:45 tisdag
Juventus är i gammalt stort slag och kommer säkerligen dominera den italienska fotbollen i ett decennium framöver. Det finns en vinnarkänsla och en kultur som gör att Juventus aldrig förlorar matcher. Man spelar oavgjort eller vinner borta och tar alltsom oftast hem alla tre poängen hemma. Oerhört stabila är dom Juventus. Senast tvålade man till Roma hemma med 4-1. Shakhtar då? Jo, Shakhtar seglar iväg i toppen av den ukrainska ligan. Det finns stora kvaliteter i laget. Framför allt är man oerhört svårslagna på hemmaplan. Här, mot Juventus, blir det dock en annan sak. Juventus släpper inte till någonting och Shakhtar kommer behöva en hel massa tur om man ska ta poäng. Det är inte många lag som råkar ha tur mot Juve och vi ser ett bra spelvärde i ett odds på 1.64 eller högre.

Dela!