Speltips VM-kvalet Liechtenstein Bosnien

Spel: Bosnien -1 till 1.58 på Unibet
Spelbar ner till: 1.53
Spelstopp: 19:00 fredag (matchen live på Betfair 19:00)
VM-kval. Liechtenstein är förvånansvärt bra för att vara ett så litet land. Man brukar till exempel piska Luxemburg som har ungefär tio gånger så många invånare med jämna mellanrum. Man slog ett annat lilleputtland, Andorra, för ett tag sedan. Det Liechtenstein brukar göra ganska bra är att inte släppa in så många mål. Man har spelat 0-1 eller 0-2 mot ganska stora nationer genom åren. Det spelar dock ingen roll när Bosnien kommer på besök. Nog ska väl Ibsevic och Dzeko peta in några baljor? Spelet bygger på att Liechtenstein inte gör mål och att Bosnien petar in åtminstone två mål. Vi behöver ingen jordskredsseger, bara två mål.

Dela!