Speltips Udinese-Juventus

Spel: Juventus till 1.80 på Expekt (ny bonus: 1000 kr)
Spelbar ner till: 1.77
Spelstopp: 18:00 söndag 2 september
Juventus har efter några mörka år verkligen hittat tillbaka till sitt gamla jag. Det är något i Juventus kultur som gör att man mycket sällan spelar dåligt. Skulle man vara dåliga någon dag så lyckas man ändå på något sätt vinna eller åtminstone ta med sig en poäng (vi reserverar oss för kommentarer om domarskandaler =)
Juventus har inlett säsongen på samma omutliga sätt som man avslutade säsongen 2011/12. Man vann supercupen mot Napoli (dock efter förlängning). Sedan följde man upp med bombsäkra 2-0 hemma mot Parma. Udinese har haft det kämpigt i inledningen av säsongen. Dessutom matchas man hårt. Man har mött Sporting Braga i kvalet till Champions League, där det blev förlust över två matcher (1-1 både hemma och borta – förlust på straffar). Sedan fick man pisk mot Fiorentina i den första omgången i ligan. Nu har man Juventus i den fjärde matchen på elva dagar. Det är jobbigt för Udinese, som har en ganska liten trupp. Juventus har kanske den bredaste och jämnaste truppen i hela fotbollseuropa och har kvalitet i alla delar.
Nu kanske det är någon som vill höja ett varningens finger för Udinese hemma på Stadio Communale, och det med all rätt. Förra året var Udinese helt otroliga hemma. Men, nu är det ett Juventus i toppslag som kommer på besök. Vi tycker att oddset är för högt, även om Udinese är grymma hemma.

Dela!