Speltips QPR Chelsea

Speltips: Chelsea till 1.91 på William Hill (missa inte WillHill om du alltid vill ha riktigt bra odds på Premier League – WH ligger alltid mycket högt)
Spelbar ner till: 1.88
Spelstopp: 16:00 lördag
Förhandssnacket handlar mycket om att QPR, som gör en ordentlig satsning för att hålla sig kvar i Premier League och har splashat ut en hel del pengar under sommaren på nyförvärv, nu ska visa att man håller en hög klass och kan skaka Chelsea. Vi förstår inte riktigt vad den här tanken kommer ifrån. Visst, QPR är ett fullt kapabelt lag, men Chelsea har ju under sommaren skapat ett mästarlag. Man har gjort en föryngring och plockat in några färdiga världsspelare. Eden Hazard ser ju ut att ha spelat i Premier League i åratal. Chelsea åkte på en riktig smäll mot Atlético Madrid i Supercupen, men då var det en spelare (Falcao) som var helt enorm. Fanns liksom inte mycket att göra åt killen. I Premier League har man visat upp den enorma stabilitet som kännetecknade laget för några säsonger sedan. Man vinner helt enkelt alla matcher man bara “ska” vinna. Det här är en sådan match.

Dela!