Speltips basket Azerbaijan Sverige

Spel: Sverige till 1.70 på 888sport
Spelbar ner till: 1.67
Spelstopp: 17:00 onsdag 5 september
Det är väl tragiskt. Här spelar Sverige en avgörande match i Eurobasket. Vinnaren tar förmodligen andraplatsen i gruppen. Noll intresse från media. Svenska Spel har inte ens med matchen på Långenlistan. Tur att det finns andra spelbolag att välja!

Sverige satsar stenhårt på den här fajten. Det finns en framtidstro inom svensk basket som vi inte har sett på år och dar. Att vi äntligen har fått en storstjärna i Jonas Jerebko är givetvis en del av förklaringen.

Inför den här fajten kommer Sverige toktaggade. Visst, det är inte lätt att åka ända till Azerbaijan och spela match, men vi ska ha ett bra läge. Det som verkligen talar för Sverige är att hemmalaget har en osannolikt smal trupp där man dessutom bara använder 6-7 spelare. En eller två utfoulningar och Sveriges chanser att ta hem fajten ökar enormt.

Dela!