En speltipsblogg Mr Bet gärna rekommenderar

Kompistips.se startade 2009 med ambitionen att dagligen leverera speltips som på lång sikt skulle generera god avkastning. Alexander, som startade Kompistips, fick idén då han nästintill dagligen fick sms med speltips från sin kompis Daniel.

Daniel som är fotbollstokig, och har spelat på sport i över 15 år, är fortfarande en av tipsexperterna på Kompistips. Daniel bettar mestadels på de stora ligorna Premier League, Serie A La Liga, Bundesliga, Champions League, Europa League etc, men även på Fotbolls- och Hockeyallsvenskan.

Även Alexander, som administrerar Kompistips än idag, rekar under sitt alias “Admin”. Alexander kör endast tennis-rekar då ATP-touren är hans starka intresse. Att följa touren och betta på tennis var ett intresse som väcktes av en väldigt duktig tipsexpert som rekade för siten under cirka ett års tid. Den rekarens strategi var att till större delen spela högoddsare med träff tillräckligt ofta för att generera väldigt god avkastning – bästa någonsin hos Kompistips.se (all Kompistips´s statistik hittar du här).

Vill du ha purfärska speltips dagligen så är Kompistips att lita på. Det är inte många dagar på året som dom inte rekar. Dom har även en gratisfunktion där du erhåller speltips till din mail dagligen.

Det finns ett gäng speltipsbloggar där ute, men inte många med den höga ambition som Kompistips har, och det är därför vi gärna vill rekommendera dig att besöka bloggen på www.kompistips.se

Nyligen har dom också lanserat en speltips-app – “BetPro” – för Android telefoner där du bla hittar MrBet´s dagliga speltips, tillsammans med andra väl utvalda speltips från duktiga speltipsbloggar/siter.

Dela!