Speltips Randers Esbjerg danska ligan

superligaen spelSpel: Randers Draw no bet till 1.73
Spelbar ner till: 1.69
Spelstopp: 19:00 måndag
Vi fortsätter med danska ligan. På måndagskvällen möts de två nyuppflyttade lagen Randers och Esbjerg. Esbjerg var det bättre laget förra säsongen. Randers hade betydligt svårare att ordna avancemang. Nu i Superligaen är det dock Randers som har imponerat mest. Eller det går väl inte att säga att Esbjerg har imponerat över huvud taget. Man ligger tvärsist med en pinne på fyra spelade matcher. Randers har bara spelat en hemmamatch hittills och då blev det vinst mot AGF med 2-1. Esbjerg spelade 0-0 borta mot AGF i sin hittills enda bortamatch för säsongen. Inga skador att tala om på något av lagen. Esbjerg försöker nog göra det svårt för Randers att ta alla tre poäng, men vi har svårt att se dom vinna den här fajten. Det blir ett spel på Randers med pengarna tillbaka vid oavgjort.

Spela till 1.73 på Bet365 där du även kan se matchen med live stream

Dela!