Speltips OS damer fotboll USA Nya Zeeland

Spel: Under 10 hörnor till 2.10 på Bet365 – Spela nu
Spelbar ner till: 1.90
Spelstopp: 15:30
Vi spelar icke på USA i den här fajten. Det finns inget värde i odds ner mot 1.10. Dock har vi hittat ett intressant specialspel. USA kommer att ha ett enormt bollinnehav. Det innebär inte att man kommer att göra mängder av mål på Nya Zeeland, men det kommer förmodligen betyda att man får en del hörnor. Dock kommer USA då inte släppa till särskilt många hörnor. Faktum är att USA gick igenom två av matcherna i gruppspelet utan att släppa till en enda hörna! Vi förväntar oss att USA kan ordna till upp mot 7-9 hörnor, men att man ska gå över tio hörnor ser vi som osannolikt. Man måste ju göra det helt på egen hand. 2.10 på Bet365 är för bra för att missas!

Dela!